Helpen in Vietnam

Regelmatig zijn Nederlanders actief voor Stichting Weeskinderen Kon Tum in Vietnam. Wilt u graag de handen uit de mouwen steken en kunt u wat bijdragen aan een van onze projecten of heeft u zelf een idee voor een project neem dan contact op en stuur ons een mail met CV, uw specialisme en beschikbare periode.

Helpen in Nederland

Stichting Weeskinderen Kon Tum is een vrijwilligersorganisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die onze gelederen kunnen versterken. Mail ons uw CV en/of reageer op onderstaande vacatures:

Fondsenwerver (4 uur per week)
Stichting Weeskinderen Kon Tum Vietnam zoekt een enthousiast fondsenwerver met een breed netwerk en/of creatieve ideeën om nieuwe financiële bronnen aan te boren.
Taken:
– Het opzetten en coördineren van acties voor fondsenwerving
– Het uitbreiden van het netwerk van Stichting Weeskinderen Kon Tum Vietnam

Evenementen Coördinator (4 uur per week)
Stichting Weeskinderen Kon Tum Vietnam zoekt een enthousiast organisatie talent dat een netwerk kan opzetten van vrijwilligers die ons willen helpen met het organiseren van evenementen.
Taken:
– Het opzetten van een netwerk van vrijwilligers
– Het bedenken en stimuleren van acties
– Coördineren van de door de vrijwilligers te ontwikkelen acties

Website en social media beheerder (4 uur per week)
Stichting Weeskinderen Kon Tum Vietnam zoekt een enthousiast en communicatief talent met IT kennis die onze website kan onderhouden en de communicatie via social media en nieuwsbrieven kan verzorgen.
Taken:
– Het beheren van de website
– Het beheren van de Facebook pagina
– Het verzorgen van de nieuwsbrief